Haine pentru copiii nostri (16)
+59
Adela Ispas
ARYANNA
anc@
Andante
ANCA ECATERINA
flori de camp
cristina07
AcidoR
Gianina4ever
ismi3ismi
Cristache
Andata
CristinaBDH
Camy
Adelle23
bobitica
martutzza
Chirrox13
maryall
dorutza
Gerlinde13
iriclau
geo
ancabanu
Floren
marabr
dandana
gloriamix
stoy
Samarineanca
dyna
michelinebeaulieu
vochita
teisoara
tiana
codrina
scoobbyy
Admina
mar_ysa_28
valentyna_sweetly
corina corina
i.xell
aidil
aurishta
ivanutamihaela
fulguta28
Karina33
PAULA CONSTANTIN
marry_a19
bubu85
MagdaMarin
Panea Laura
valentinadof
arielas
MihaelaT
emmancita
CCristinaC
Motzu
diada
63 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Haine pentru copiii nostri (16)
Ultima editare efectuata de catre valentinadof in Joi 03 Ian 2013, 1:18 pm, editata de 2 ori (Motiv : separat capitole si adaugat link-uri)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Haine pentru copiii nostri (16)
Aurishta, frumoasa rochita, eleganta.
Mara, chiar daca te-ai chinuit la costumas, merita pt ca a iesit haios, potrivit pt varsta ei.
Aidil, frumos sarafanul cu paspoalul inserat. colantii sunt faini cu vipusca, se poarta asa si la fetele mari. am mai vazut cu fata de imitatie piele si spatele bbc.
Cristina, felicitari pt prima pijama, a iesit bine.
Eu inca n-am avut chef sa intru in masina, am stat cu andrelele in mana.
Mara, chiar daca te-ai chinuit la costumas, merita pt ca a iesit haios, potrivit pt varsta ei.
Aidil, frumos sarafanul cu paspoalul inserat. colantii sunt faini cu vipusca, se poarta asa si la fetele mari. am mai vazut cu fata de imitatie piele si spatele bbc.
Cristina, felicitari pt prima pijama, a iesit bine.
Eu inca n-am avut chef sa intru in masina, am stat cu andrelele in mana.
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 49
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Colectia de iarna primavara:
sa incep cu reciclatele:
pijama dintr-o pijama de-a mea pe care nu o mai purtam pentru ca a intrat la apa:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pantaloni trening primiti, aveau o problema la cusaturi, erau toate "impuscate" i-am recroit total, sus au bentita de material si pe ea bagat elastic lat:
si un tricou, nu mi-a ajuns de maneci asa ca am facut din alt tricou portocaliu. Unde avea probleme am taiat si am cusut material portocaliu:
am terminat cu astea, acum ce le-am facut pentru gradinita:
tricouri portocalii pentru amandoi, acum deja cere si asta micu haine ca ale lui Petru:
suprapuse:
inca un tricou alb pentru Petru, mi-a fost mila de material sa-i fac si celui mic
pantaloni rosii pentru ambii, ca ma durea capul cand imi cereau pantaloni rosii...
pantaloni albastrii, la fel, la amandoi:
si gri:
inca o pereche de pantaloni gri vatuiti pentru cel mic
cam atat, sper sa ies din iarna/primavara cu ei
Ca idee, mie mi-e foarte simplu sa le cos eu, si ies si mai ieftin cu imbracamintea lor!
sa incep cu reciclatele:
pijama dintr-o pijama de-a mea pe care nu o mai purtam pentru ca a intrat la apa:
pantaloni trening primiti, aveau o problema la cusaturi, erau toate "impuscate" i-am recroit total, sus au bentita de material si pe ea bagat elastic lat:
si un tricou, nu mi-a ajuns de maneci asa ca am facut din alt tricou portocaliu. Unde avea probleme am taiat si am cusut material portocaliu:
am terminat cu astea, acum ce le-am facut pentru gradinita:
tricouri portocalii pentru amandoi, acum deja cere si asta micu haine ca ale lui Petru:
suprapuse:
inca un tricou alb pentru Petru, mi-a fost mila de material sa-i fac si celui mic
pantaloni rosii pentru ambii, ca ma durea capul cand imi cereau pantaloni rosii...
pantaloni albastrii, la fel, la amandoi:
si gri:
inca o pereche de pantaloni gri vatuiti pentru cel mic
cam atat, sper sa ies din iarna/primavara cu ei
Ca idee, mie mi-e foarte simplu sa le cos eu, si ies si mai ieftin cu imbracamintea lor!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Moamaaaaaaaaa cata mai colectia! Si ce faina e!
Am ametit numarand la pantaloni.
Felicitari!
Am ametit numarand la pantaloni.
Felicitari!
te rog sa iei aminte sunt facuti in 2 zile, asa pe furate, si toate sunt finisate cu piciorusul de tiv ascuns, imi place ca isi pastreaza elasticitatea. Sunt croiti anul trecut
edit: anul trecut pe 30 decembrie.
edit: anul trecut pe 30 decembrie.
Ultima editare efectuata de catre diada in Sam 05 Ian 2013, 6:36 am, editata de 1 ori
Foarte frumoase toate, Diada!! Tu le scoti pe banda??
Sa le poarte sanatosi baietii tai!
Sa le poarte sanatosi baietii tai!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 51
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Diada, trebuie sa-ti schimbi nikname-ul in Supersonic. Esti grozava, mami! Sa le poarte sanatosi baietii tai! Imi plac tare, tare mult tricourile portocalii. Bravo!
In ultima saptamana de scoala nepotica a avut nevoie de o fustita neagra (canta intr-un cor) si a gasit mama intr-un SH o fusta mare din velur negru si i-am facut una pe masura asa cum a cerut bunica-sa. A imbracat fusta si dupa 12, in noaptea de revelion, asa ca am prins-o la pozat ca atunci cand i-am facut-o n-a mai fost timp de poze.
Si cum scriam pe la concurs, anul acesta am fost iar la munte si de data aceasta a venit si fratelo cu nepotica, prietena si fiica ei, iar mama a vrut sa fie imbracata elegant ca deh, concurenta bat-o vina. Dintr-o rochie lunga, dreapta, dintr-o catifea elastica i-am facut o rochita Biancai.
Sa nu fie chiar simpla i-am pus acea bentita dintr-un material primit de la Karina, dar am ales dosul ca dadea mai bine. Nu era patata funda, dar cred ca de la blit a iesit asa.
La spate i-am pus fermoar ascuns. Se vede putin, nu-i ascuns de tot unde e bentita pentru ca am descusut si am lasat un pic de spatiu ca nu se inchidea, mergea greu unde era bentita si decat sa-l rupa cand o imbraca, mai bine sa se vada putin.
Manecile s-au rasucit cum se juca, dar o hiba tot au avut ca am modificat dupa un tipar din Burda, am mai stramtat si ceva tot nu mi-a placut, dar oricum nu stateau asa sucite ca-n poza. Fiind foarte elastic materialul am lucrat mai mult pe overlock la maneci, guler,...
Diana a preferat fustita rosie cu puf alb si o camasuta.
In ultima saptamana de scoala nepotica a avut nevoie de o fustita neagra (canta intr-un cor) si a gasit mama intr-un SH o fusta mare din velur negru si i-am facut una pe masura asa cum a cerut bunica-sa. A imbracat fusta si dupa 12, in noaptea de revelion, asa ca am prins-o la pozat ca atunci cand i-am facut-o n-a mai fost timp de poze.
Si cum scriam pe la concurs, anul acesta am fost iar la munte si de data aceasta a venit si fratelo cu nepotica, prietena si fiica ei, iar mama a vrut sa fie imbracata elegant ca deh, concurenta bat-o vina. Dintr-o rochie lunga, dreapta, dintr-o catifea elastica i-am facut o rochita Biancai.
Sa nu fie chiar simpla i-am pus acea bentita dintr-un material primit de la Karina, dar am ales dosul ca dadea mai bine. Nu era patata funda, dar cred ca de la blit a iesit asa.
La spate i-am pus fermoar ascuns. Se vede putin, nu-i ascuns de tot unde e bentita pentru ca am descusut si am lasat un pic de spatiu ca nu se inchidea, mergea greu unde era bentita si decat sa-l rupa cand o imbraca, mai bine sa se vada putin.
Manecile s-au rasucit cum se juca, dar o hiba tot au avut ca am modificat dupa un tipar din Burda, am mai stramtat si ceva tot nu mi-a placut, dar oricum nu stateau asa sucite ca-n poza. Fiind foarte elastic materialul am lucrat mai mult pe overlock la maneci, guler,...
Diana a preferat fustita rosie cu puf alb si o camasuta.
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Sam 05 Ian 2013, 12:00 am, editata de 1 ori (Motiv : corecturi)
Tare eleganta si mandra!!Sa fie sanatoasa si tu sa-i mai lucrezi asa frumos!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 51
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Multumesc fetelor.
Mihaela, super tinutele, toate imi plac si ce frumos pozeaza ea!
Rochita de catifea e bestiala! imi imaginez ce a fost pe triplockul tau
Mihaela, super tinutele, toate imi plac si ce frumos pozeaza ea!
Rochita de catifea e bestiala! imi imaginez ce a fost pe triplockul tau
Chiar vroiam sa te intreb Diada cum cosi pantalonii la elastic sau jos la picior. Si eu ii cos tot cu cusatura ascunsa dar la triplock, nu stiu de care folosesti tu. Eu am vazut ca asa sunt unele tricouri din comert si am folosit si eu metoda asta.
Mihaela ai imbracat super fetele, felicitari!
Mihaela ai imbracat super fetele, felicitari!
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Data viitoare o sa incerc la triplock, acum i-am facut la liniara. Sus le aplic jarteaua pe triplock si intorc pe cusatura dreapta in liniara.
Diada, bravo! Iar ai spart topicul asta cu o groaza de pantaloni.
Mihaela, ti-ai facut fericita nepoata, ce incantata le poarta
Mihaela, ti-ai facut fericita nepoata, ce incantata le poarta
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 49
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Ce de hainute ai facut baietilor Diada!Si toate anul asta!Esti de toata lauda!Felicitari!Eu jarteaua o aplic cu zig zag in liniara.Cum faci tu cu triplokul,anulezi cutitul?
Mihaela,e superba rochita de catifea!Si pozeaza frumos pustoaica!
Mihaela,e superba rochita de catifea!Si pozeaza frumos pustoaica!
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 48
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Eu cos jarteaua pe rotund, o impart in 2 (sau in 4 pt prima data) ii dau semn cu creta, si intind de ea pe triplock sa ajunga semn in custura (la mine cusatura rascroielii fata/spate), ai grija sa faci mai mica jarteaua ca se intinde fantastic la cusut!!! prima data mi-a dat de furca si am desfacut. Sau cum ne-a invatat la curs, jrteaua trebuie calcata inainte, orice elastic trebuie calcat inainte de aplicare, eu nu am facut-o.
O,pai nici eu nu stiam de calcat jarteaua!Dar ma interesa cum cosi in triplok,nu o taie pe margine?
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 48
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Nu o taie, ca o tin sa nu o taie
Frumoase lucrusoare ati facut
Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Ce bine ii vin hainutele! Dar ce baiat mare ai! Sa creasca frumosi si sanatosi ambii baieti si tu sa fii sanatoasa sa le mai faci
Frumoasa rochie a mai iesit din catifeaua rosie Mihaela.Incepe triplockul sa-si scoata banii.
Diada cum e sa ai "gemeni"? Iar ai facut la foc automat haine la baieti.
Bravo inseamna ca te lasa si pe tine sa te joci cu jucariile tale.
Diada cum e sa ai "gemeni"? Iar ai facut la foc automat haine la baieti.
Bravo inseamna ca te lasa si pe tine sa te joci cu jucariile tale.
Felicitari fetelor, pentru minunatiile facute
bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 39
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
Azi am facut o rochitica pentru fiica mea de 6 ani si de pe acest forum foarte util am invatat sa fac si floricele asa am putut sa pun una si pe rochie. Singurul incovenient este fermoarul pe ca i l-am pus intr-o parte si imi zice ca o jeneaza un pic insa este vesela si mie imi place mult. [url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]][IMG][url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]][IMG][url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]][IMG]
marry_a19- helper
- Numarul mesajelor : 52
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 06/05/2010
Multumesc, Magda! Catifeaua nu-i rosie e vişinie.
Marry, e frumoasa rochita. Sa o poarte sanatoasa fetita ta!
Imi dau cu parerea si sper sa nu te superi. Vad ca partea de sus ai incretit-o si nu pare incretita cu ata elastica din ce-mi dau seama din foto. Daca foloseai ata elastica ca sa o incretesti, lasai de 2-3 degete mai larg in talie si increteai si acolo nici ca mi era nevoie de fermoar.
Marry, e frumoasa rochita. Sa o poarte sanatoasa fetita ta!
Imi dau cu parerea si sper sa nu te superi. Vad ca partea de sus ai incretit-o si nu pare incretita cu ata elastica din ce-mi dau seama din foto. Daca foloseai ata elastica ca sa o incretesti, lasai de 2-3 degete mai larg in talie si increteai si acolo nici ca mi era nevoie de fermoar.
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Astazi la 6:40 am Scris de vlad_mom
» Fotografia, intre hobby si arta
Ieri la 6:13 pm Scris de LRodica
» Pirogravura
Dum 10 Noi 2024, 10:29 pm Scris de White_Raven
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Sam 09 Noi 2024, 10:08 am Scris de vlad_mom
» Ornamente de Craciun - 6
Joi 07 Noi 2024, 7:37 pm Scris de LRodica
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
Joi 31 Oct 2024, 8:57 am Scris de vlad_mom
» Jucarii- scheme si instructiuni
Sam 26 Oct 2024, 9:15 am Scris de Dorulet
» Florile din gradina mea(2)
Mar 22 Oct 2024, 8:28 am Scris de Dorulet
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Dum 20 Oct 2024, 11:42 am Scris de Dorulet
» Jucarii crosetate- sfaturi si trucuri
Joi 10 Oct 2024, 6:36 am Scris de vlad_mom
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Mier 09 Oct 2024, 9:07 am Scris de vlad_mom
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici IX
Vin 04 Oct 2024, 8:04 pm Scris de mlizeta
» Din materiale reciclabile 6
Vin 04 Oct 2024, 8:03 pm Scris de mlizeta
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
Vin 04 Oct 2024, 7:56 pm Scris de mlizeta
» Schimbare admin
Vin 30 Aug 2024, 2:28 am Scris de MihaiFG
» Prezentare - mihai
Joi 29 Aug 2024, 3:08 am Scris de MihaiFG
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Dum 21 Iul 2024, 10:43 am Scris de vlad_mom
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Sam 20 Iul 2024, 5:36 pm Scris de mlizeta
» Frivolite - cap 7
Sam 20 Iul 2024, 5:24 pm Scris de mlizeta
» casute de lemn pentru papusi
Sam 20 Iul 2024, 5:21 pm Scris de mlizeta