Hainute pentru copiii nostri (5)
+51
Floren
danabekk
Adela Ispas
gagaritz
Noemi
geany20062006
SilviaDumitrescu
aurishta
Maci
lotus nufar
ioana soare
europolis
ralucahanc
clodi
claudiana
diana_roxana
lorinaoo1
Adriana13
mnarcisa
chocolate
Gioconda
anigherman
ancush
sarsuraki
mamiboom
Lucia Ro
stela_cj
crumaoli
Camy
veniciuc nicoleta
amnro
valentinadof
dandana
danae
vilcris
totolina
teisoara
luminita_khader
Alina.C
hope
geany
cory74
Marry
Uca
stoy
diada
adelina24
Admina
Karina33
Clio_Ela
MihaelaT
55 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (5)
pt.Raluca.frumoase lucrusoare cum numai tu stii sa faci,cu siguranta fetita ce le va purta va fi admirata.
Mihaela, n-am stiut. Deja nu mai vad bine de lacrimi. Mi-e greu sa concep asa ceva. Imi pare nespus de rau...
cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 50
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
E si randul meu sa te complimentez Mihaela, ca nu prea intru la croitorie pt copii, acum am vazut ca ai facut multe lucrusoare minunate. Sunt niste bijuterii.
Esti extrem de talentata, iti spun cu toata sinceritatea, spor in continuare
Esti extrem de talentata, iti spun cu toata sinceritatea, spor in continuare
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
ce frumoase sunt mihaela. parca sunt de jucarie. si treningul, ca nu am apucat sa-ti zic nimic de el. zici ca-i cumparat
(ma distreaza paradoxul asta: fugim de lucrurile din magazine ca sunt scumpe si uneori chiar urate, dar totusi complimentul suprem pentru ceva lucrat de mana e "parca-i cumparat" )
(ma distreaza paradoxul asta: fugim de lucrurile din magazine ca sunt scumpe si uneori chiar urate, dar totusi complimentul suprem pentru ceva lucrat de mana e "parca-i cumparat" )
Mihaela Hainutele vor fi purtate sigur, ti-au iesit ca de obicei, frumoase
Cory
Cory
Mihaela, desi ti-am vazut toate creatiile, nu am avut timp sa comentez, lucrezi deosebit, ti-au iesit toate foarte profi, imi pare tare rau de pierderea suferita, esti o femeie foarte puternica si te admir!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
n-am mai intrat cam de multisor pe aici..iar acum,m-am speriat cite minunatii noi am vazut.bv voua de harnicute si talentate!!.
mihaela,m-ai innebunit cit de mult si frumos lucrezi.esti de invidiat.mult spor in continuare!imi pare foarte rau de Raluca,n-am cuvinte,nu stiu daca trebuie sa mai zic ceva sau sa tac,off...tare rau m-am intristat citindu-ti rindurile si te admir cita vointa,putere de lupta si talent dispui.multa sanatate va doresc(fam.tale)si tuturor fam.fetelor dupa forum,si nu in ultimul rind,multi multi pupici lu'Okioasa
mihaela,m-ai innebunit cit de mult si frumos lucrezi.esti de invidiat.mult spor in continuare!imi pare foarte rau de Raluca,n-am cuvinte,nu stiu daca trebuie sa mai zic ceva sau sa tac,off...tare rau m-am intristat citindu-ti rindurile si te admir cita vointa,putere de lupta si talent dispui.multa sanatate va doresc(fam.tale)si tuturor fam.fetelor dupa forum,si nu in ultimul rind,multi multi pupici lu'Okioasa
hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 48
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Multumesc!
Voi fi un pic offtopic, dar no, ma modereaza fetele de trebuie.
Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce si am avut noroc ca cei din jurul meu(sot, parinti, frate, matusi,...) nu m-au lasat s-o iai razna ca am fost, poate, la un pas. Vorbeam continuu despre ea, le povesteam acelasi lucru poate de zeci de ori, iar ei ma ascultau ca vedeau ca asta imi face bine...apoi mi-am pus in cap ca trebuie sa merg mai departe si asta am facut si ma bucur ca am facut-o pentru ca doar asa o am pe Diana si ma bucur in fiecare clipa de o fetita sanatoasa, isteata si iubareata si pot spune ca am o familie fericita chiar daca am trecut si prin aceasta pierdere...parca ne-a unit si mai mult.
Si acum, daca vorbesc despre ea ma face sa mai fac un pas inainte... ea a fost [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] mea.
Voi fi un pic offtopic, dar no, ma modereaza fetele de trebuie.
Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce si am avut noroc ca cei din jurul meu(sot, parinti, frate, matusi,...) nu m-au lasat s-o iai razna ca am fost, poate, la un pas. Vorbeam continuu despre ea, le povesteam acelasi lucru poate de zeci de ori, iar ei ma ascultau ca vedeau ca asta imi face bine...apoi mi-am pus in cap ca trebuie sa merg mai departe si asta am facut si ma bucur ca am facut-o pentru ca doar asa o am pe Diana si ma bucur in fiecare clipa de o fetita sanatoasa, isteata si iubareata si pot spune ca am o familie fericita chiar daca am trecut si prin aceasta pierdere...parca ne-a unit si mai mult.
Si acum, daca vorbesc despre ea ma face sa mai fac un pas inainte... ea a fost [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] mea.
ancush- Junior
- Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009
Minaela, ... cand am citit pe blogul tau la sectiunea despre tine ca "soarta a vrut sa te invinga" nu mi-am inchipuit ca ascunzi o poveste atat de trista... Stii ca orice cuvant as scrie acum aici, nu poate sa te faca sa te simti mai bine, poate doar sa te faca sa vezi ca noi toate din comunitatea Lucru de Mana suntem unite nu numai prin pasiuni comune ci si prin empatia de care dam dovada toate... chiar daca nu ne cunoastem personal totusi ne-am apropiat prin toate discutiile noastre despre lucrusoarele care le facem... Eu sunt convinsa ca, chiar daca au trecut multi ani, rana din sufletul tau nu se va inchide prea usor...
Doamne nu stiu daca as putea trece prin asa ceva! Mai ales ca si Ruxi a mea a venit la 7 luni si am fost atat de stresata in spital 21 de zile cu ea pana am adus-o la greutatea normala... Iti spun cu mana pe inima ca te admir ca ai reusit sa iesi din asta intreaga la minte, si sa o ai si pe Diana... dragalasa si scumpica, sa dea Domnul sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
PS : Sigur sunt off topic!!
Doamne nu stiu daca as putea trece prin asa ceva! Mai ales ca si Ruxi a mea a venit la 7 luni si am fost atat de stresata in spital 21 de zile cu ea pana am adus-o la greutatea normala... Iti spun cu mana pe inima ca te admir ca ai reusit sa iesi din asta intreaga la minte, si sa o ai si pe Diana... dragalasa si scumpica, sa dea Domnul sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!
PS : Sigur sunt off topic!!
Mihaela, m-a impresionat povestea ta, imi plac nespus de mult copiii chiar daca nu sunt inca mamica. Multa bafta si putere un continuare, si sa fi fericita, Diana e o scumpa, si se vede ca radiaza de fericire.
Frumoase creatii ati lucrat de cand nu am mai postat si eu la sectiunea aceasta.
Ieri a fost ziua unei vecinice de-a mea numai de 6 anisori, i-am facut o rochita si o gentuta din acelasi material de care a fost foarte mandra, asa s-a si imbracat de ziua ei, si a stat asa toata ziua.
Sper sa va placa ce a iesit:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Frumoase creatii ati lucrat de cand nu am mai postat si eu la sectiunea aceasta.
Ieri a fost ziua unei vecinice de-a mea numai de 6 anisori, i-am facut o rochita si o gentuta din acelasi material de care a fost foarte mandra, asa s-a si imbracat de ziua ei, si a stat asa toata ziua.
Sper sa va placa ce a iesit:
Superba Ucabesty ca si rochita ta
Mihaela, iti inteleg durerea si stiu cu cata dragoste ai facut toate lucrusoarele
Mihaela, iti inteleg durerea si stiu cu cata dragoste ai facut toate lucrusoarele
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Europolis, mersi, iti dai seama ce mandra era gaza, ca avem rochite la fel... ca are si ea rochita ca oamenii mari...
uca,frumoasa rokita..s-o poarte sanatoasa gaza!.
hope- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 153
Localizare : RO
Data de inscriere : 28/01/2010
Ucabesty, imi place rochita fetitei, sa o poarte sanatoasa!
Si a mea (fetita) e super incantata cand ii fac si ei si mie ceva din acelasi material! Dupa capul ei numai asortate ar trebui sa ne imbracam!
Mihaela, costumasul in miniatura e superb. Esti tare priceputa! Cand pui suflet in ceea ce faci, rezultatele sunt pe masura!
Stiu de pierderea suferita de tine inca de cand ai scris atunci, la salon, cand a fost ziua destainuirilor... iti inteleg durerea si te admir pentru taria de care ai dat dovada sa mergi mai departe! Uneori cuvintele sunt de prisos...
Si a mea (fetita) e super incantata cand ii fac si ei si mie ceva din acelasi material! Dupa capul ei numai asortate ar trebui sa ne imbracam!
Mihaela, costumasul in miniatura e superb. Esti tare priceputa! Cand pui suflet in ceea ce faci, rezultatele sunt pe masura!
Stiu de pierderea suferita de tine inca de cand ai scris atunci, la salon, cand a fost ziua destainuirilor... iti inteleg durerea si te admir pentru taria de care ai dat dovada sa mergi mai departe! Uneori cuvintele sunt de prisos...
Ultima editare efectuata de catre Alina.C in Lun 12 Iul 2010, 11:50 am, editata de 1 ori (Motiv : mancat litere)
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Hope, Alina, multumesc pentru complimente, Alina, tu m-ai impulsionat sa fac lucrusoare pentru copii, de cand cu costumasul tau si palariuta...
Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Lun 12 Iul 2010, 11:34 am, editata de 1 ori (Motiv : separat cuvinte)
Uca, ma bucur din tot sulfetul daca intre-un fel sau altul te-am impulsionat sa lucrezi pentru copii. E atat de frumos sa lucrezi pentru ei! Si mult mai simplu decat pentru "oameni mari", as spune.
Adevarul e ca (mi se pare ca am mai scris) de mica mi-as fi dorit ca mama mea sa ne poata face hainute (suntem 3 surori....), si daca ea nu a facut asta, recuperez eu, si fac pentru fiica-mea. Si de cand am "crescut mare" imi doream o fetita, sa-i fac codite si sa o imbrac in rochite (fara a ma gandi ca-i voi face eu). Faza cu coditele nu merge, deocamdata, are parul fin si rar... dar restul, din plin... Am tot zis ca vara asta nu-i mai fac, ca are, ca nu stiu ce, dar tot nu ma pot abtine...
Adevarul e ca (mi se pare ca am mai scris) de mica mi-as fi dorit ca mama mea sa ne poata face hainute (suntem 3 surori....), si daca ea nu a facut asta, recuperez eu, si fac pentru fiica-mea. Si de cand am "crescut mare" imi doream o fetita, sa-i fac codite si sa o imbrac in rochite (fara a ma gandi ca-i voi face eu). Faza cu coditele nu merge, deocamdata, are parul fin si rar... dar restul, din plin... Am tot zis ca vara asta nu-i mai fac, ca are, ca nu stiu ce, dar tot nu ma pot abtine...
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
UCABESTY materialul roz avea broderie sau ai facut-o tu? Materialul maro pare fi aplicat. Foarte ingenioasa rochita , felicitari
geany20062006- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 207
Varsta : 48
Localizare : marasesti
Data de inscriere : 15/10/2009
Foarte frumoasa rochita, Uca! Si ii vine foarte bine. Imi place si saculetul...
Alina, eu chiar nu-i mai fac nimic fetei in vara asta, cat mai am timp dau zor pentru mine... ca ea deja are prea multe haine... Eu n-am cat ea !
Alina, eu chiar nu-i mai fac nimic fetei in vara asta, cat mai am timp dau zor pentru mine... ca ea deja are prea multe haine... Eu n-am cat ea !
cory74- Expert
Geani, Cory, mersi pentru aprecieri
Geani, are si broderie, si are si un material aplicat, ,maroniu in carouri micute, asa am cumparat materialul, mi-a placut foarte mult,
Cory,pe fundul saculetului am pus ca intaritura un cd din acela din plastic de protectie sa stea mai tare!
Geani, are si broderie, si are si un material aplicat, ,maroniu in carouri micute, asa am cumparat materialul, mi-a placut foarte mult,
Cory,pe fundul saculetului am pus ca intaritura un cd din acela din plastic de protectie sa stea mai tare!
Ce idee super! De aceea sta asa de frumos
cory74- Expert
Cory, ma gandeam ce sa pun si ce diametru sa aiba, pana mi-a venit ideea vazand sumedenia de plasticuri pe birou, si am decupat si eu roata cat cd-ul am lasat rezerve si am cusut.
Geani, uite cum arata materialul:
detaliu floricele:
E subtire si putin transparent, unde e roz e mat, dar fiind mai subtire se vede mozaicul de pe masa
Geani, uite cum arata materialul:
detaliu floricele:
E subtire si putin transparent, unde e roz e mat, dar fiind mai subtire se vede mozaicul de pe masa
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Subiecte similare
» Haine pentru copiii nostri (15)
» Hainute pentru copiii nostri (20)
» Hainute pentru copiii nostri (11)
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (7)
» Hainute pentru copiii nostri (20)
» Hainute pentru copiii nostri (11)
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Hainute pentru copiii nostri (7)
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Astazi la 6:40 am Scris de vlad_mom
» Fotografia, intre hobby si arta
Ieri la 6:13 pm Scris de LRodica
» Pirogravura
Dum 10 Noi 2024, 10:29 pm Scris de White_Raven
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Sam 09 Noi 2024, 10:08 am Scris de vlad_mom
» Ornamente de Craciun - 6
Joi 07 Noi 2024, 7:37 pm Scris de LRodica
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
Joi 31 Oct 2024, 8:57 am Scris de vlad_mom
» Jucarii- scheme si instructiuni
Sam 26 Oct 2024, 9:15 am Scris de Dorulet
» Florile din gradina mea(2)
Mar 22 Oct 2024, 8:28 am Scris de Dorulet
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Dum 20 Oct 2024, 11:42 am Scris de Dorulet
» Jucarii crosetate- sfaturi si trucuri
Joi 10 Oct 2024, 6:36 am Scris de vlad_mom
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Mier 09 Oct 2024, 9:07 am Scris de vlad_mom
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici IX
Vin 04 Oct 2024, 8:04 pm Scris de mlizeta
» Din materiale reciclabile 6
Vin 04 Oct 2024, 8:03 pm Scris de mlizeta
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
Vin 04 Oct 2024, 7:56 pm Scris de mlizeta
» Schimbare admin
Vin 30 Aug 2024, 2:28 am Scris de MihaiFG
» Prezentare - mihai
Joi 29 Aug 2024, 3:08 am Scris de MihaiFG
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Dum 21 Iul 2024, 10:43 am Scris de vlad_mom
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Sam 20 Iul 2024, 5:36 pm Scris de mlizeta
» Frivolite - cap 7
Sam 20 Iul 2024, 5:24 pm Scris de mlizeta
» casute de lemn pentru papusi
Sam 20 Iul 2024, 5:21 pm Scris de mlizeta