Haine pentru copiii nostri (15)
+58
CarmenClaudia
alban andreea
ancone
Elspethalexia
violeta25
barbin
Angelica18
emmancita
ismi3ismi
Dorulet
Gianina4ever
tiana
teisoara
bimbo
ancabanu
adelina25
zsofia
arielas
marabr
dyna
aurelia.c
Ionela.Radu
geo
nicoletanoni
tinap
michelinebeaulieu
Adela Ispas
danielabordei
mnarcisa
anyrok
danae
Cristache
iriclau
kla78
Babet
ileana cosanzeana
fulguta28
i.xell
Uca
Lucia Ro
aurishta
MihaelaT
dandana
Admina
marina40
corina corina
valentinadof
Dodo-pui
Camy
stoy
tomari
Motzu
Karina33
MagdaMarin
rosita
Panea Laura
diada
aidil
62 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Haine pentru copiii nostri (15)
aurishta, ce fetita frumoasa si ce mamica priceputa!
annamaria26985- Senior
-
Numarul mesajelor : 743
Varsta : 39
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/03/2011
Multumesc pentru aprecieri, fetelor!
Materialul este un voal imprimat de "culoarea vantului turbat" , cum imi place mie sa zic . As fi vrut sa elaborez modelul mai mult, dar m-am rezumat la "strictul necesar" . In poze nu se vede foarte bine, dar clinii laterali ai rochiei sunt incretiti cu ata elastica, asa, ca s-o poata imbraca mai usor.
Aaaa, si, bineinteles, are o nelipsita jupa cu tulle
Intr-adevar, a fost singura fetita cu rochie de ocazie, dar asta n-a stanjenit-o deloc, ba, din contra, a adunat un buchet de "wow"-uri de care a fost foarte mandra!Lucia Ro a scris:Superba rochia Aura... si materialul e foarte interesant ... Ii sta foarte bine Patriciei - care este o FRUMOASA!! Cred ca fost regina serbarii cu asa rochita unicat!
Dar ce incantata e de rochie!!
Materialul este un voal imprimat de "culoarea vantului turbat" , cum imi place mie sa zic . As fi vrut sa elaborez modelul mai mult, dar m-am rezumat la "strictul necesar" . In poze nu se vede foarte bine, dar clinii laterali ai rochiei sunt incretiti cu ata elastica, asa, ca s-o poata imbraca mai usor.
Aaaa, si, bineinteles, are o nelipsita jupa cu tulle
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Hello! Am terminat si eu o rochita din raiat bordo pentru fiica mea. Inceputa saracuta de mai bine doua luni, special pentru ziua de Craciun. Bine ca am terminat-o! Nasturii sunt vintage, vintage, vechi de 100 de ani.
No, sper ca anul 2013 sa am ceva mai mult spor la cusut, numai sa ma lase copiii!
Rochita nu este asimetrica ci statea stramb pe umeras.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Spatele rochitei.
Si pe model
No, sper ca anul 2013 sa am ceva mai mult spor la cusut, numai sa ma lase copiii!
Rochita nu este asimetrica ci statea stramb pe umeras.
Spatele rochitei.
Si pe model
Foarte frumoasa rochita Patriciei, Aura si vad ca ai deja o domnisoara in devenire. Sa o poarte cu placere!
Fulguta, o mandrete de rochita si bubulina asemenea. Poate ii vine si sezonul urmator si sa o poarte cu placere.
Fulguta, o mandrete de rochita si bubulina asemenea. Poate ii vine si sezonul urmator si sa o poarte cu placere.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Deocamdata este o maimutica deghizataaidil a scris:... si vad ca ai deja o domnisoara in devenire.
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Waw ce hainute frumoase si ce copii superbi aveti! Mi-as dori sa reusesc sa fac si eu hainute asa frumoase intr-o buna zi. Doar hainute. Copii au iesit de pe lista
Pana atunci zic sa va arat primul meu contact cu croitoria: o pijamaluta pentru bebe, dupa un tipar primit de la Diada, careia ii sunt indatorata pana peste cap. Piajamaua are defecte gramada. Zau ca ar fi fost anormal sa iasa opera de arta din prima dar ma gandesc ca doar lucrand voi reusi sa invat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bluzica mi-a dat batai de cap la incheiat sub brat (se vede in poza ca am suprapus putin) si la bentita de la guler. Ulterior mi-am dat seama unde am gresit. Data viitoare stiu.
Pantalonii i-am croit bine, dar la cracul din stanga, am reusit sa intru un pic mai mult, cand am cusut. Mi-am dat seama cand i-am calcat. Nu va mai povestesc ce aventura a fost sa fac cusatura in zig-zag pe marginile materialului
Nu stiu daca am postat bine aici sau este un alt subiect separat pentru incepatoare. Daca da, rog moderatoarele sa mute. Multumesc
Pana atunci zic sa va arat primul meu contact cu croitoria: o pijamaluta pentru bebe, dupa un tipar primit de la Diada, careia ii sunt indatorata pana peste cap. Piajamaua are defecte gramada. Zau ca ar fi fost anormal sa iasa opera de arta din prima dar ma gandesc ca doar lucrand voi reusi sa invat.
Bluzica mi-a dat batai de cap la incheiat sub brat (se vede in poza ca am suprapus putin) si la bentita de la guler. Ulterior mi-am dat seama unde am gresit. Data viitoare stiu.
Pantalonii i-am croit bine, dar la cracul din stanga, am reusit sa intru un pic mai mult, cand am cusut. Mi-am dat seama cand i-am calcat. Nu va mai povestesc ce aventura a fost sa fac cusatura in zig-zag pe marginile materialului
Nu stiu daca am postat bine aici sau este un alt subiect separat pentru incepatoare. Daca da, rog moderatoarele sa mute. Multumesc
Ba e chiar frumoasa pijamaluta!! Felicitari Nu te mai critica atat, micile defecte nu se vad si important e ca de-acum stii unde sa remediezi la urmatoarea.
Spor mult in continuare( cred ca ai treci la rochite de-acum , nu? next level!
Spor mult in continuare( cred ca ai treci la rochite de-acum , nu? next level!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 51
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Mara, foarte elaborat costumsul. Sa-l poarte cu placere. Eu prefer lucruri mai simple cand vine vorba de tricoturi.
Am descrcat poze si cum am putin timp, le si postez.
Un sarafan dintr-o stofita cam moale, lana, daruit de sarbatori fetitei prietenilor.
Si egari din bbc cu elastn, de dta asta m gasit in samexpo un bbc plin, excelent pt egari. Le-am cusut si o vipusca pe laterale, ca sa fie mai de efect. Ca sa nu ma complic prea tare, vipusca am prins-o peste material, n-am decupat egarul pt ea si e croita dintr-un material mai ciudat, nu stiu cum se numeste, dar e usor, moale, elastic pe latime si evident lucios pe fata.
Am cusut vreo 7 perechi, trei le-am cadorisit impreuna cu sarafanul, restul poarta Maria de zor, nici nu mi vrea sa aud de dresuri.
Am descrcat poze si cum am putin timp, le si postez.
Un sarafan dintr-o stofita cam moale, lana, daruit de sarbatori fetitei prietenilor.
Si egari din bbc cu elastn, de dta asta m gasit in samexpo un bbc plin, excelent pt egari. Le-am cusut si o vipusca pe laterale, ca sa fie mai de efect. Ca sa nu ma complic prea tare, vipusca am prins-o peste material, n-am decupat egarul pt ea si e croita dintr-un material mai ciudat, nu stiu cum se numeste, dar e usor, moale, elastic pe latime si evident lucios pe fata.
Am cusut vreo 7 perechi, trei le-am cadorisit impreuna cu sarafanul, restul poarta Maria de zor, nici nu mi vrea sa aud de dresuri.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
multumesc!sunt cateva site-uri nemtesti cu astfel de costume pentru copii si care imi plac enorm.nu am dotarea lor, dar incerc.
f frumosi!imi place sarafanul, si modelul, si culorile
f frumosi!imi place sarafanul, si modelul, si culorile
Haaaai Cristina,haaai Cristina .Nu ti-ai luat degeaba masina.
Bravo si la cat mai multe produse s-o muncesti.
Frumoase haine ati facut Mara si Lidia,spor la lucru.
Si eu am de gand sa-i fac fetei cati mai multi colanti dar pana fac eu vine vara.
Bravo si la cat mai multe produse s-o muncesti.
Frumoase haine ati facut Mara si Lidia,spor la lucru.
Si eu am de gand sa-i fac fetei cati mai multi colanti dar pana fac eu vine vara.
Saru'mana pentru laude! Sunt un imbold pentru a merge mai departe.
A existat si riscul asta, la ce frica mi-a fost sa bag foarfeca in material.MagdaMarin a scris:Haaaai Cristina,haaai Cristina .Nu ti-ai luat degeaba masina.
Imi place Marabr ce faci, dar nu e vorba doar de dotari, e vorba de material. Ai vazut si tu ce materiale jerse au.....
Fetelor sunteti maestre, faceti de toate pentru copii, bravo!
CristinaC nu-i asa ca la croitorie termini mai repede produsul finit???? cand te obisnuiesti, desigur.
Fetelor sunteti maestre, faceti de toate pentru copii, bravo!
CristinaC nu-i asa ca la croitorie termini mai repede produsul finit???? cand te obisnuiesti, desigur.
Ultima editare efectuata de catre arielas in Joi 03 Ian 2013, 7:34 am, editata de 1 ori (Motiv : adaugare text)
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
CCristinaC a scris:
Dau un copy/paste si ma bucur ca nu s-a pierdut mesajul aseara (de pe blogul tau):
Ma bucur nespus ca tiparele de la mine au dat roade! pentru cineva care nu a facut nimic in ale croitoriei este S.U.P.E.R.B. rezultatul! Mi-ai luminat ziua.
Sa-ti dau cateva explicatuii cum fac eu:
Bluza: cos prima data umerii. Cos maneca (dupa ce o croiesti crestezi mijlocul!!) crestatura vine inn cusatura umarului. Dupa ce cosi maneca inchizi pe lateral. De jos de la maneca pana jos la bluza sau invers. Ultima operatie cosi bentita la gat. pur si simplu o bentita pe drept de 3 cm sa zice (ramane final de 1,5cm pentru ca o pui in 2) si daca rascroiala are sa zicem 50cm, tu bentita o tai de 30 cm (mai mica deci) si tragi de ea. Rascroiala gatului ramane asa si de bentita tragi. Asa se intinde frumos si se aseaza frumos, nu trebuie pe bie pentru ca este material elastic. Cosi tivurile jos si la maneca si.... Am terminat bluza!!!!
Pantalonii: cos inatai rascroiala din spate (ii pun si un mic material de alta culoare sa stie cum sa-l imbrace, ori copilul ori tacsu sau mai rau mama ))) ), cos rascroiala din fata. Cos intre picioare de jos paaana jos (asta daca ai croit dintr=-o singura bucata, fara taietura pe lateralul piciorului). Daca tai material pe lateral cosi si acolo, doar sa ai grija ca spatele pantalonului sa fie pe transportator.
Pantalonul e gata cusut, acum mai ramane sa-i pun elasticul, vezi ca tiparul de la mine este pentru elastic lat, o sa-ti iei si din ala :D. Dupa ce termini faci si tivul jos si gata pantalonul.
Asa-i ca nu e greu???
Am pus explicatiile aici poate mai sunt doritoare sa invete. Am uitat sa scriu mai sus, cand faci bentita la gat, o dai in 2 sau in 4, faci crestaturi. Faci crestaturi si pe rascroiala gatuluyi, tot 2 sau 4 (eu lucrez cu 2 crestaturi) apoi tragi de material, de bentita sa-ti ajunga crestatura la crestatura.
Mara, imi place costumasul, dar parca ai si triplock, de ce nu l-ai folosit?
Lidia, ai un spor! si toate arata bine! ai patit si tu cu fata ca eu cu baietii, nu mai poarta strampi Ma bucur ca ti-au fost apreciate cadourile. asa si eu, am preferat sa fac cadouri handmade, cum nu aduc bani in casa, macar sa nu dau din casa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]/ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Diada, multumesc!
Nu am triplock, poate ar fi fost mai simplu, nu-mi dau seama, ca nu am cusut niciodata pe asa ceva.
Triplockul coase doar pe margine, adica doar surfileaza, sau poate coase si in interiorul materialului, gen un zig-zag pentru aplicarea peticelor?
ariela, am vazut ce materiale folosesc, dar tot nu ma las
Nu am triplock, poate ar fi fost mai simplu, nu-mi dau seama, ca nu am cusut niciodata pe asa ceva.
Triplockul coase doar pe margine, adica doar surfileaza, sau poate coase si in interiorul materialului, gen un zig-zag pentru aplicarea peticelor?
ariela, am vazut ce materiale folosesc, dar tot nu ma las
Mara imi place costumasul!Eiii,asa am inceput si eu cu tricoturile,in liniara!Si cu putina rabdare si atentie se poate!Insa triplocul este ideal pt astfel de materiale.Pt aplicarea peticelor e necesara functia de acoperire pe care o are coverlok-ul sau uberdek-ul.Inca n-am ajuns sa am pretentie la masinile astea!
Si nu te lasa,dar tu esti o ambitioasa!
Si nu te lasa,dar tu esti o ambitioasa!
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 48
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
stiam de uber ce face, dar ma gandeam ca triplocul mai are si functii nestiute , adica doi iepuri dintr-o data
multumesc de info!
multumesc de info!
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 48
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Haine pentru copiii nostri (16)
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Hainute pentru copiii nostri (3)
» Hainute pentru copiii nostri (9)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Hainute pentru copiii nostri (3)
» Hainute pentru copiii nostri (9)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Astazi la 6:40 am Scris de vlad_mom
» Fotografia, intre hobby si arta
Ieri la 6:13 pm Scris de LRodica
» Pirogravura
Dum 10 Noi 2024, 10:29 pm Scris de White_Raven
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Sam 09 Noi 2024, 10:08 am Scris de vlad_mom
» Ornamente de Craciun - 6
Joi 07 Noi 2024, 7:37 pm Scris de LRodica
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
Joi 31 Oct 2024, 8:57 am Scris de vlad_mom
» Jucarii- scheme si instructiuni
Sam 26 Oct 2024, 9:15 am Scris de Dorulet
» Florile din gradina mea(2)
Mar 22 Oct 2024, 8:28 am Scris de Dorulet
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Dum 20 Oct 2024, 11:42 am Scris de Dorulet
» Jucarii crosetate- sfaturi si trucuri
Joi 10 Oct 2024, 6:36 am Scris de vlad_mom
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Mier 09 Oct 2024, 9:07 am Scris de vlad_mom
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici IX
Vin 04 Oct 2024, 8:04 pm Scris de mlizeta
» Din materiale reciclabile 6
Vin 04 Oct 2024, 8:03 pm Scris de mlizeta
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
Vin 04 Oct 2024, 7:56 pm Scris de mlizeta
» Schimbare admin
Vin 30 Aug 2024, 2:28 am Scris de MihaiFG
» Prezentare - mihai
Joi 29 Aug 2024, 3:08 am Scris de MihaiFG
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Dum 21 Iul 2024, 10:43 am Scris de vlad_mom
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Sam 20 Iul 2024, 5:36 pm Scris de mlizeta
» Frivolite - cap 7
Sam 20 Iul 2024, 5:24 pm Scris de mlizeta
» casute de lemn pentru papusi
Sam 20 Iul 2024, 5:21 pm Scris de mlizeta