Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyAstazi la 6:40 am Scris de vlad_mom

» Fotografia, intre hobby si arta
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyIeri la 6:13 pm Scris de LRodica

» Pirogravura
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyDum 10 Noi 2024, 10:29 pm Scris de White_Raven

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptySam 09 Noi 2024, 10:08 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyJoi 07 Noi 2024, 7:37 pm Scris de LRodica

» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyJoi 31 Oct 2024, 8:57 am Scris de vlad_mom

» Jucarii- scheme si instructiuni
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptySam 26 Oct 2024, 9:15 am Scris de Dorulet

» Florile din gradina mea(2)
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyMar 22 Oct 2024, 8:28 am Scris de Dorulet

»  Bijuteriile noastre capitolul XX
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyDum 20 Oct 2024, 11:42 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate- sfaturi si trucuri
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyJoi 10 Oct 2024, 6:36 am Scris de vlad_mom

» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyMier 09 Oct 2024, 9:07 am Scris de vlad_mom

» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici IX
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyVin 04 Oct 2024, 8:04 pm Scris de mlizeta

» Din materiale reciclabile 6
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyVin 04 Oct 2024, 8:03 pm Scris de mlizeta

» Hainute crosetate, pentru copii(11)
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyVin 04 Oct 2024, 7:56 pm Scris de mlizeta

» Schimbare admin
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyVin 30 Aug 2024, 2:28 am Scris de MihaiFG

» Prezentare - mihai
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyJoi 29 Aug 2024, 3:08 am Scris de MihaiFG

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptyDum 21 Iul 2024, 10:43 am Scris de vlad_mom

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptySam 20 Iul 2024, 5:36 pm Scris de mlizeta

» Frivolite - cap 7
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptySam 20 Iul 2024, 5:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 EmptySam 20 Iul 2024, 5:21 pm Scris de mlizeta

Haine pentru copiii nostri (15)

+58
CarmenClaudia
alban andreea
ancone
Elspethalexia
violeta25
barbin
Angelica18
emmancita
ismi3ismi
Dorulet
Gianina4ever
tiana
teisoara
bimbo
ancabanu
adelina25
zsofia
arielas
marabr
dyna
aurelia.c
Ionela.Radu
geo
nicoletanoni
tinap
michelinebeaulieu
Adela Ispas
danielabordei
mnarcisa
anyrok
danae
Cristache
iriclau
kla78
Babet
ileana cosanzeana
fulguta28
i.xell
Uca
Lucia Ro
aurishta
MihaelaT
dandana
Admina
marina40
corina corina
valentinadof
Dodo-pui
Camy
stoy
tomari
Motzu
Karina33
MagdaMarin
rosita
Panea Laura
diada
aidil
62 participanți

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

In jos

Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 Empty Re: Haine pentru copiii nostri (15)

Mesaj Scris de annamaria26985 Joi 27 Dec 2012, 3:55 pm

aurishta, ce fetita frumoasa si ce mamica priceputa!
annamaria26985
annamaria26985
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 743
Varsta : 39
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/03/2011

Sus In jos

Haine pentru copiii nostri (15) - Pagina 12 Empty Re: Haine pentru copiii nostri (15)

Mesaj Scris de aurishta Joi 27 Dec 2012, 4:42 pm

Multumesc pentru aprecieri, fetelor! Merci
Lucia Ro a scris:Superba rochia Aura... si materialul e foarte interesant ... Ii sta foarte bine Patriciei - care este o FRUMOASA!! flower Cred ca fost regina serbarii cu asa rochita unicat! queen
Dar ce incantata e de rochie!!
Intr-adevar, a fost singura fetita cu rochie de ocazie, dar asta n-a stanjenit-o deloc, ba, din contra, a adunat un buchet de "wow"-uri de care a fost foarte mandra!
Materialul este un voal imprimat de "culoarea vantului turbat" Smile , cum imi place mie sa zic wink . As fi vrut sa elaborez modelul mai mult, dar m-am rezumat la "strictul necesar" wink . In poze nu se vede foarte bine, dar clinii laterali ai rochiei sunt incretiti cu ata elastica, asa, ca s-o poata imbraca mai usor.
Aaaa, si, bineinteles, are o nelipsita jupa cu tulle wink
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Sam 29 Dec 2012, 8:08 pm

Hello! Am terminat si eu o rochita din raiat bordo pentru fiica mea. Inceputa saracuta de mai bine doua luni, special pentru ziua de Craciun. Bine ca am terminat-o! Nasturii sunt vintage, vintage, vechi de 100 de ani.
No, sper ca anul 2013 sa am ceva mai mult spor la cusut, numai sa ma lase copiii!

Rochita nu este asimetrica ci statea stramb pe umeras.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Spatele rochitei.

Si pe model

fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Dum 30 Dec 2012, 3:00 pm

Foarte frumoasa rochita Patriciei, Aura si vad ca ai deja o domnisoara in devenire. Sa o poarte cu placere!
Fulguta, o mandrete de rochita si bubulina asemenea. Poate ii vine si sezonul urmator si sa o poarte cu placere.
aidil
aidil
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 54
Data de inscriere : 27/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Dum 30 Dec 2012, 3:24 pm

aidil a scris:... si vad ca ai deja o domnisoara in devenire.
rade Deocamdata este o maimutica deghizata rade rade
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 30 Dec 2012, 3:35 pm

Fulguta, ai o frumusete de copila cu o rochita tare frumoasa.
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 48
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Mier 02 Ian 2013, 1:56 pm

Waw ce hainute frumoase si ce copii superbi aveti! Mi-as dori sa reusesc sa fac si eu hainute asa frumoase intr-o buna zi. Doar hainute. Copii au iesit de pe lista rade
Pana atunci zic sa va arat primul meu contact cu croitoria: o pijamaluta pentru bebe, dupa un tipar primit de la Diada, careia ii sunt indatorata pana peste cap. Piajamaua are defecte gramada. Zau ca ar fi fost anormal sa iasa opera de arta din prima rade dar ma gandesc ca doar lucrand voi reusi sa invat. Smile
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Bluzica mi-a dat batai de cap la incheiat sub brat (se vede in poza ca am suprapus putin) si la bentita de la guler. Ulterior mi-am dat seama unde am gresit. Data viitoare stiu.Smile

Pantalonii i-am croit bine, dar la cracul din stanga, am reusit sa intru un pic mai mult, cand am cusut. Mi-am dat seama cand i-am calcat. Nu va mai povestesc ce aventura a fost sa fac cusatura in zig-zag pe marginile materialului rade
Nu stiu daca am postat bine aici sau este un alt subiect separat pentru incepatoare. Daca da, rog moderatoarele sa mute. Multumesc Smile
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Mier 02 Ian 2013, 1:58 pm

arata super! nu se vad defectele wink
marabr
marabr
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 850
Localizare : baragan
Data de inscriere : 18/01/2010

http://fmbijoux.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de emmancita Mier 02 Ian 2013, 4:19 pm

Ba e chiar frumoasa pijamaluta!! Felicitari hug Nu te mai critica atat, micile defecte nu se vad si important e ca de-acum stii unde sa remediezi la urmatoarea.
Spor mult in continuare( cred ca ai treci la rochite de-acum , nu? wink next level!
emmancita
emmancita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 51
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Mier 02 Ian 2013, 6:35 pm

am terminat si eu pentru fiica-mea un costumas din tricoturi. greu cusutul pe tricot. broderia de pe bluza am decupat-o de pe o alta bluza de-a ei, de cand era bebelus

marabr
marabr
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Mier 02 Ian 2013, 7:43 pm

Mara, foarte elaborat costumsul. Sa-l poarte cu placere. Eu prefer lucruri mai simple cand vine vorba de tricoturi.
Am descrcat poze si cum am putin timp, le si postez.
Un sarafan dintr-o stofita cam moale, lana, daruit de sarbatori fetitei prietenilor.
Si egari din bbc cu elastn, de dta asta m gasit in samexpo un bbc plin, excelent pt egari. Le-am cusut si o vipusca pe laterale, ca sa fie mai de efect. Ca sa nu ma complic prea tare, vipusca am prins-o peste material, n-am decupat egarul pt ea si e croita dintr-un material mai ciudat, nu stiu cum se numeste, dar e usor, moale, elastic pe latime si evident lucios pe fata.
Am cusut vreo 7 perechi, trei le-am cadorisit impreuna cu sarafanul, restul poarta Maria de zor, nici nu mi vrea sa aud de dresuri.
aidil
aidil
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 54
Data de inscriere : 27/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Mier 02 Ian 2013, 8:01 pm

multumesc!sunt cateva site-uri nemtesti cu astfel de costume pentru copii si care imi plac enorm.nu am dotarea lor, dar incerc.

f frumosi!imi place sarafanul, si modelul, si culorile
marabr
marabr
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Mier 02 Ian 2013, 8:51 pm

Haaaai Cristina,haaai Cristina ura .Nu ti-ai luat degeaba masina.
Bravo si la cat mai multe produse s-o muncesti.
Frumoase haine ati facut Mara si Lidia,spor la lucru.
Si eu am de gand sa-i fac fetei cati mai multi colanti dar pana fac eu vine vara. zid
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Mier 02 Ian 2013, 11:29 pm

Saru'mana pentru laude! Sunt un imbold pentru a merge mai departe. Smile
MagdaMarin a scris:Haaaai Cristina,haaai Cristina ura .Nu ti-ai luat degeaba masina.
A existat si riscul asta, la ce frica mi-a fost sa bag foarfeca in material. rade
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Joi 03 Ian 2013, 7:33 am

Imi place Marabr ce faci, dar nu e vorba doar de dotari, e vorba de material. Ai vazut si tu ce materiale jerse au.....
Fetelor sunteti maestre, faceti de toate pentru copii, bravo!
CristinaC nu-i asa ca la croitorie termini mai repede produsul finit???? cand te obisnuiesti, desigur.

Ultima editare efectuata de catre arielas in Joi 03 Ian 2013, 7:34 am, editata de 1 ori (Motiv : adaugare text)
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 03 Ian 2013, 11:28 am

CCristinaC a scris:
Pana atunci zic sa va arat primul meu contact cu croitoria: o pijamaluta pentru bebe, dupa un tipar primit de la Diada, careia ii sunt indatorata pana peste cap. Piajamaua are defecte gramada. Zau ca ar fi fost anormal sa iasa opera de arta din prima rade dar ma gandesc ca doar lucrand voi reusi sa invat. Smile

Dau un copy/paste rade si ma bucur ca nu s-a pierdut mesajul aseara (de pe blogul tau):

Ma bucur nespus ca tiparele de la mine au dat roade! pentru cineva care nu a facut nimic in ale croitoriei este S.U.P.E.R.B. rezultatul! Mi-ai luminat ziua.
Sa-ti dau cateva explicatuii cum fac eu:

Bluza: cos prima data umerii. Cos maneca (dupa ce o croiesti crestezi mijlocul!!) crestatura vine inn cusatura umarului. Dupa ce cosi maneca inchizi pe lateral. De jos de la maneca pana jos la bluza sau invers. Ultima operatie cosi bentita la gat. pur si simplu o bentita pe drept de 3 cm sa zice (ramane final de 1,5cm pentru ca o pui in 2) si daca rascroiala are sa zicem 50cm, tu bentita o tai de 30 cm (mai mica deci) si tragi de ea. Rascroiala gatului ramane asa si de bentita tragi. Asa se intinde frumos si se aseaza frumos, nu trebuie pe bie pentru ca este material elastic. Cosi tivurile jos si la maneca si.... Am terminat bluza!!!!

Pantalonii: cos inatai rascroiala din spate (ii pun si un mic material de alta culoare sa stie cum sa-l imbrace, ori copilul ori tacsu sau mai rau mama Smile))) ), cos rascroiala din fata. Cos intre picioare de jos paaana jos (asta daca ai croit dintr=-o singura bucata, fara taietura pe lateralul piciorului). Daca tai material pe lateral cosi si acolo, doar sa ai grija ca spatele pantalonului sa fie pe transportator.
Pantalonul e gata cusut, acum mai ramane sa-i pun elasticul, vezi ca tiparul de la mine este pentru elastic lat, o sa-ti iei si din ala :D. Dupa ce termini faci si tivul jos si gata pantalonul.

Asa-i ca nu e greu???

Am pus explicatiile aici poate mai sunt doritoare sa invete. Am uitat sa scriu mai sus, cand faci bentita la gat, o dai in 2 sau in 4, faci crestaturi. Faci crestaturi si pe rascroiala gatuluyi, tot 2 sau 4 (eu lucrez cu 2 crestaturi) apoi tragi de material, de bentita sa-ti ajunga crestatura la crestatura.

Mara, imi place costumasul, dar parca ai si triplock, de ce nu l-ai folosit?

Lidia, ai un spor! si toate arata bine! ai patit si tu cu fata ca eu cu baietii, nu mai poarta strampi rade Ma bucur ca ti-au fost apreciate cadourile. asa si eu, am preferat sa fac cadouri handmade, cum nu aduc bani in casa, macar sa nu dau din casa lol!

Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7349
Varsta : 45
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Joi 03 Ian 2013, 11:57 am

Diada, multumesc! pupi
Nu am triplock, poate ar fi fost mai simplu, nu-mi dau seama, ca nu am cusut niciodata pe asa ceva.

Triplockul coase doar pe margine, adica doar surfileaza, sau poate coase si in interiorul materialului, gen un zig-zag pentru aplicarea peticelor?

ariela, am vazut ce materiale folosesc, dar tot nu ma las lol!
marabr
marabr
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Joi 03 Ian 2013, 12:18 pm

Mara imi place costumasul!Eiii,asa am inceput si eu cu tricoturile,in liniara!Si cu putina rabdare si atentie se poate!Insa triplocul este ideal pt astfel de materiale.Pt aplicarea peticelor e necesara functia de acoperire pe care o are coverlok-ul sau uberdek-ul.Inca n-am ajuns sa am pretentie la masinile astea!
Si nu te lasa,dar tu esti o ambitioasa! love
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Joi 03 Ian 2013, 12:30 pm

stiam de uber ce face, dar ma gandeam ca triplocul mai are si functii nestiute lol! , adica doi iepuri dintr-o data
multumesc de info! hug
marabr
marabr
Expert
Expert

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Joi 03 Ian 2013, 1:20 pm

cos
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB