Haine pentru copiii nostri (16)
+59
Adela Ispas
ARYANNA
anc@
Andante
ANCA ECATERINA
flori de camp
cristina07
AcidoR
Gianina4ever
ismi3ismi
Cristache
Andata
CristinaBDH
Camy
Adelle23
bobitica
martutzza
Chirrox13
maryall
dorutza
Gerlinde13
iriclau
geo
ancabanu
Floren
marabr
dandana
gloriamix
stoy
Samarineanca
dyna
michelinebeaulieu
vochita
teisoara
tiana
codrina
scoobbyy
Admina
mar_ysa_28
valentyna_sweetly
corina corina
i.xell
aidil
aurishta
ivanutamihaela
fulguta28
Karina33
PAULA CONSTANTIN
marry_a19
bubu85
MagdaMarin
Panea Laura
valentinadof
arielas
MihaelaT
emmancita
CCristinaC
Motzu
diada
63 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Haine pentru copiii nostri (16)
Foarte diafana rochia Admina, bravo. Mai simplu e mai bine.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Buna!!
Ma poate ajuta cineva cu tipare pentru copiii? Va multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu tipare pentru copiii? Va multumesc!
codrina- helper
-
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 44
Localizare : arad
Data de inscriere : 13/07/2010
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
O printesa adevarata!
aurishta- Atotcunoscător
-
Prima data era o regina, dupa aceea o printesa si in final s-a decis ca este o zana
Panea Laura- Senior
Orice ar fi fost, a fost superba!
aurishta- Atotcunoscător
-
O saptamana am verificat de n ori pe zi...doar doar o remarca cineva si munca mea...uffff ma demoralizez...!
mar_ysa_28- Ucenic
- Numarul mesajelor : 147
Varsta : 38
Localizare : internet
Data de inscriere : 06/10/2012
Multumesc Aurishta fetitele astea sunt asa de dragute cand se bucura.
mar_ysa_28 cum sa te dai batuta pentru atata lucru
mar_ysa_28 cum sa te dai batuta pentru atata lucru
Panea Laura- Senior
Sa nu faci asta. Citind mesajul tau, m-am uitat in urma sa vad ce si cum si mi-am amintit ca atunci cand ai postat nu se vedea linkul cu pozele.... abia dupa aceaa vad ca intervenit Silvia cu o "vrajitorie". Asa ca, probabil fetele n-au vazut imediat si apoi le-a iesit din atentie!mar_ysa_28 a scris:O saptamana am verificat de n ori pe zi...doar doar o remarca cineva si munca mea...uffff ma demoralizez...!
Si chiar sunt faine confectiile tale, familiarizeaza-te cu postarea pozelor si mai pune
aurishta- Atotcunoscător
-
Pai numai frumuseti ai tu acolo dar vrem poze!Eu de multe ori cand vad link n-am timp de el atunci si mai apoi uit.Pozele sar in ochi!
Felicitari Aura,mereu ii faci fustite!Sa-ti traiasca!
Laura e minunata printesa, zana,oricum e tare mandra!
Felicitari Aura,mereu ii faci fustite!Sa-ti traiasca!
Laura e minunata printesa, zana,oricum e tare mandra!
Ultima editare efectuata de catre valentinadof in Lun 28 Ian 2013, 3:27 pm, editata de 1 ori (Motiv : am uitat de fete)
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 48
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Multumesc Valentina.
Si-a tot dorit ea o rochita de printesa.
Si-a tot dorit ea o rochita de printesa.
Panea Laura- Senior
ai reusit sa o faci cu adevarat printesa, Laura, felicitari
PAULA CONSTANTIN- Junior
-
Numarul mesajelor : 343
Varsta : 39
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 25/03/2010
Mar-ysa si mie imi place cum lucrezi ! Sa ai spor in contiunuare !
Pe Angelica imi vine s-o mananc de frumusica ce e ea si de ce mandra e de fustita ei cea noua !Si mai ales ca e facuta de mami !...
Laura ai lucrat o rochita superba !
Pe Angelica imi vine s-o mananc de frumusica ce e ea si de ce mandra e de fustita ei cea noua !Si mai ales ca e facuta de mami !...
Laura ai lucrat o rochita superba !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 49
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Laura superba printesa! iti seamana foarte bine! e frumoasa ca o zana
tiana- Ucenic
- Numarul mesajelor : 223
Localizare : constanta
Data de inscriere : 20/01/2010
Pt.ca am avut concediu fortuit la inceput de an ,am incercat sa completez garderobele micutilor cu cateva lucrusoare.nu stiu daca sunt perfecte,dar le poarta cu drag fiind facute de mami.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cel mic nu a vrut sa pozeze,deci nu am manechin
Cel mic nu a vrut sa pozeze,deci nu am manechin
Teisoara sunt tare frumoase si bine lucrate!Normal ca e mandra printesa ta!
valentinadof- Moderator
-
Motzu o sa-l iau si eu imprumut pe Armin cand mai am de facut rochite La cata stare n-are el ma mir sa stea pe loc pana as indrepta un tiv la rochie In rest: buna valorificare ai facut resturilor alora!
Laura e atat de frumoasa nepoata ta! Si-i pusa bine in valoare si de rochia de printesa-regina-zana! Ce ma bucur ca ai accesorizat-o asa, alba simpla e prea simpla pentru fetite. Si in afara de apretatul cu fixativ al jupei iti mai pot propune eu ceva pentru rochiile viitoare: vad ca ai facut tiv surje la tulle. Cred ca ai luat un tulle des, chiar elastic, modelele astea sunt mai moi de fel decat cel cu plasa mai mare si mai batzos. La asta fin poti pune guta in tiv. Parca am facut eu un tutorial cu cum se face in triplock, ideea e ca firul de guta sa fie sub material, sa-l imbrace rasucirea aia de material si ate.
Admina a iesit bine rochita facuta pe ultima suta de metri. Si-n rest: oricand cu drag!
Aura tu ai rasfatat-o pe Angelica cam mult deja! Patricia ce zice? Ea nu a stat frumos la rand sa-i faci si ei una?
Cristina bine ca ai pus masinuta la treaba deja! Si ma bucur ca ai inceput cu lucruri simple! Ti-au iesit bine pantalonasii si sigur ai bucurat un copil cu ei ca-s veseli tare!
Si tu Teisoara ti-ai bucurat amandoi copiii! Sa le mai faci una-alta printre picaturi ceva hainute ca-ti ies bine!
Ieri, asa cam pe fuga, am facut o rochita 'la ochi'. Atat de la ochi ca n-am vazut niciodata copila. Sigur mai trebuie ceva stramtata, dar se descurca mama-detinatoare ca stie si ea Eu sper sa fi nimerit culorile si imprimeul. E vreo fetita care sa nu poarte roz?!!?
Laura e atat de frumoasa nepoata ta! Si-i pusa bine in valoare si de rochia de printesa-regina-zana! Ce ma bucur ca ai accesorizat-o asa, alba simpla e prea simpla pentru fetite. Si in afara de apretatul cu fixativ al jupei iti mai pot propune eu ceva pentru rochiile viitoare: vad ca ai facut tiv surje la tulle. Cred ca ai luat un tulle des, chiar elastic, modelele astea sunt mai moi de fel decat cel cu plasa mai mare si mai batzos. La asta fin poti pune guta in tiv. Parca am facut eu un tutorial cu cum se face in triplock, ideea e ca firul de guta sa fie sub material, sa-l imbrace rasucirea aia de material si ate.
Admina a iesit bine rochita facuta pe ultima suta de metri. Si-n rest: oricand cu drag!
Aura tu ai rasfatat-o pe Angelica cam mult deja! Patricia ce zice? Ea nu a stat frumos la rand sa-i faci si ei una?
Cristina bine ca ai pus masinuta la treaba deja! Si ma bucur ca ai inceput cu lucruri simple! Ti-au iesit bine pantalonasii si sigur ai bucurat un copil cu ei ca-s veseli tare!
Si tu Teisoara ti-ai bucurat amandoi copiii! Sa le mai faci una-alta printre picaturi ceva hainute ca-ti ies bine!
Ieri, asa cam pe fuga, am facut o rochita 'la ochi'. Atat de la ochi ca n-am vazut niciodata copila. Sigur mai trebuie ceva stramtata, dar se descurca mama-detinatoare ca stie si ea Eu sper sa fi nimerit culorile si imprimeul. E vreo fetita care sa nu poarte roz?!!?
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 55
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Bravo Teisoara, frumoase hainute si comode in acelasi timp. Sa le poarte cu placere.
Karina, pana la vara poate nici nu mai trebuie stramtata rochia, la cat de repede cresc copii. Sper sa ii vina turnata!
Si pentru ca tot veni vorba de roz (oare o sa ma plictissc vreodata de cusut hainute roz!?) am cusut si eu doua bluzite, din materiale de care mai aveam prin casa. Mariei i-au cam ramas micute bluzitele.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Modelul asta s-a lucrat mai bine pe panza topita, dar pt bbc cu elastan si danteluta tot elastica, n-a fost o alegere prea inspirata.
Intrucat a fost cam obraznicuta in ultima vreme, am glumit pe seama ei si i-am spus ca nu sunt pentru ea,ca dupa ce le termin le vand pe internet! "nu, asa ceva nu se poate, sunt ale mele!" macar acum e ordine in camera ei. Nu stiu cat va dura minuna, dar acum arata bine.
Am lucrat bluzita de panza topita ca sa-mi fac mana pentru la vara, cand va trbui sa cos camasute albe pentru scoala.
Karina, pana la vara poate nici nu mai trebuie stramtata rochia, la cat de repede cresc copii. Sper sa ii vina turnata!
Si pentru ca tot veni vorba de roz (oare o sa ma plictissc vreodata de cusut hainute roz!?) am cusut si eu doua bluzite, din materiale de care mai aveam prin casa. Mariei i-au cam ramas micute bluzitele.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Modelul asta s-a lucrat mai bine pe panza topita, dar pt bbc cu elastan si danteluta tot elastica, n-a fost o alegere prea inspirata.
Intrucat a fost cam obraznicuta in ultima vreme, am glumit pe seama ei si i-am spus ca nu sunt pentru ea,ca dupa ce le termin le vand pe internet! "nu, asa ceva nu se poate, sunt ale mele!" macar acum e ordine in camera ei. Nu stiu cat va dura minuna, dar acum arata bine.
Am lucrat bluzita de panza topita ca sa-mi fac mana pentru la vara, cand va trbui sa cos camasute albe pentru scoala.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Karina,imi place cum ai combinat,e tare vesela rochita!
Lidia sunt finute bluzele iar Maria este o frumoasa.Ordine in camera ei nu va fi pentru multa vreme dar cand va mai primi ceva, fie prajitura preferata,fie jocuri pe calc,etc isi va face din nou ordine.Eu asa procedez si-s asa de harnicute fetele mele cand vor!
Lidia sunt finute bluzele iar Maria este o frumoasa.Ordine in camera ei nu va fi pentru multa vreme dar cand va mai primi ceva, fie prajitura preferata,fie jocuri pe calc,etc isi va face din nou ordine.Eu asa procedez si-s asa de harnicute fetele mele cand vor!
valentinadof- Moderator
-
Teisoara imi place ca ai accesorizat bluzitele, si eu la toate trebe sa pun cate o floricica, altfel nu am pace, si mai vine cate o prietena sa iau florile jos
Karina am dat jupa cu jumate de tub de fixativ(cred ca am intoxicat orice vietate pe o raza de 500 m), am facut tiv surje sa fie cat mai teapana si tot nu a fost destul de umflata. E drept ca tull-ul era mai moale, nici nu mi-a trecut prin minte sa caut unul mai teapan.
Caut acuma tutorialul cu firul de guta.
Rochita roz cu rosu si mov nu are cum sa nu-i placa, as purta-o si eu.
Aidil ce lucruri frumoase i face fetitei tale, e mereu la moda
Karina am dat jupa cu jumate de tub de fixativ(cred ca am intoxicat orice vietate pe o raza de 500 m), am facut tiv surje sa fie cat mai teapana si tot nu a fost destul de umflata. E drept ca tull-ul era mai moale, nici nu mi-a trecut prin minte sa caut unul mai teapan.
Caut acuma tutorialul cu firul de guta.
Rochita roz cu rosu si mov nu are cum sa nu-i placa, as purta-o si eu.
Aidil ce lucruri frumoase i face fetitei tale, e mereu la moda
Panea Laura- Senior
Lidia si aici ai pus frumuseti si la pijamale!
Negocieri si compromisuri o sa ai de dus si la 20 de ani cu domnisorica, e o arta ce se rafineaza pe parcurs Asa ca bucura-te acum ca inca negociezi bluze versus curatenie in camera, va veni vremea cand vei negocia dormitul la prieten versus prezenta la scoala sau altele de genul asta.
Negocieri si compromisuri o sa ai de dus si la 20 de ani cu domnisorica, e o arta ce se rafineaza pe parcurs Asa ca bucura-te acum ca inca negociezi bluze versus curatenie in camera, va veni vremea cand vei negocia dormitul la prieten versus prezenta la scoala sau altele de genul asta.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 55
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Multumesc fetelor, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi peste 10-12 ani, cand o sa vrea sa mearga singura in concediu!
Mi-a placut cum s-a lucrat bluzita din panza topita (usor si repede), cand mai ajung pe la cumparaturi va trebui sa ma uit dupa niste batist alb, finut, sa mai cos 2-3 bluzite. Se potrivesc mult mai frumos cu sarafanele de stofa decat bluzele de bbc cu elastan. Sunt pe cale sa trec la o schimbare de stil, copii cresc cam repede si trebuie sa tin pasul!
In plus, urmeaza vreo 2-3 zile de nastre in primavara asta, toate fetite, deci e musai sa pregatesc cate ceva, mai din timp, mai de primavra si mai de domnisorici.
Mi-a placut cum s-a lucrat bluzita din panza topita (usor si repede), cand mai ajung pe la cumparaturi va trebui sa ma uit dupa niste batist alb, finut, sa mai cos 2-3 bluzite. Se potrivesc mult mai frumos cu sarafanele de stofa decat bluzele de bbc cu elastan. Sunt pe cale sa trec la o schimbare de stil, copii cresc cam repede si trebuie sa tin pasul!
In plus, urmeaza vreo 2-3 zile de nastre in primavara asta, toate fetite, deci e musai sa pregatesc cate ceva, mai din timp, mai de primavra si mai de domnisorici.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Lidia, ce frumos!
aurishta- Atotcunoscător
-
Am completat si garderoba celui mic cu trei perechi de pantaloni. Una facuta dintr-un blug de al meu[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/img] una din tercot negru cu buzunare[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/img] si una din raiat in doua culori:un crac negru cu buzunar mov si unul mov cu buzunar negru [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/img]
vochita- helper
- Numarul mesajelor : 18
Localizare : constanta
Data de inscriere : 10/01/2011
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Subiecte similare
» Haine pentru copiii nostri (15)
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Hainute pentru copiii nostri (13)
» Hainute pentru copiii nostri (3)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Hainute pentru copiii nostri (13)
» Hainute pentru copiii nostri (3)
» Hainute pentru copiii nostri (19)
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ieri la 6:40 am Scris de vlad_mom
» Fotografia, intre hobby si arta
Mier 13 Noi 2024, 6:13 pm Scris de LRodica
» Pirogravura
Dum 10 Noi 2024, 10:29 pm Scris de White_Raven
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Sam 09 Noi 2024, 10:08 am Scris de vlad_mom
» Ornamente de Craciun - 6
Joi 07 Noi 2024, 7:37 pm Scris de LRodica
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
Joi 31 Oct 2024, 8:57 am Scris de vlad_mom
» Jucarii- scheme si instructiuni
Sam 26 Oct 2024, 9:15 am Scris de Dorulet
» Florile din gradina mea(2)
Mar 22 Oct 2024, 8:28 am Scris de Dorulet
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Dum 20 Oct 2024, 11:42 am Scris de Dorulet
» Jucarii crosetate- sfaturi si trucuri
Joi 10 Oct 2024, 6:36 am Scris de vlad_mom
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Mier 09 Oct 2024, 9:07 am Scris de vlad_mom
» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici IX
Vin 04 Oct 2024, 8:04 pm Scris de mlizeta
» Din materiale reciclabile 6
Vin 04 Oct 2024, 8:03 pm Scris de mlizeta
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
Vin 04 Oct 2024, 7:56 pm Scris de mlizeta
» Schimbare admin
Vin 30 Aug 2024, 2:28 am Scris de MihaiFG
» Prezentare - mihai
Joi 29 Aug 2024, 3:08 am Scris de MihaiFG
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Dum 21 Iul 2024, 10:43 am Scris de vlad_mom
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Sam 20 Iul 2024, 5:36 pm Scris de mlizeta
» Frivolite - cap 7
Sam 20 Iul 2024, 5:24 pm Scris de mlizeta
» casute de lemn pentru papusi
Sam 20 Iul 2024, 5:21 pm Scris de mlizeta