Ce gatim azi (7)
+59
victoriacus
emilia-elena
irish05
elluta
teisoara
kitty_1973
michelinebeaulieu
crina68
culea mirela
ALICET
aurishta
adelina24
ema
despina13cucli
kmn
rosita
camic
mnarcisa
diada
IOANA 80
ivanutamihaela
Serban Valentina
carmenco
fiordaliso
gabyd
canadianca50
Gabiuta
dienutzababy
arielas
rucsy
Uca
corina corina
NDana
danae
mimiady63
claudiana
Dorulet
AlinaJ.Bijoux
dorinamisov
Karina33
valentinadof
ikuta
Angelica18
emmancita
piciul
tantza_m
stoy
pufoi
tinap
MagdaMarin
betymi72
firicel
SilviaDumitrescu
Admina
danniela
tomari
carmenlenuta
coripin
denis21
63 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Ce gatim azi (7)
ce deliciu pe aici...
noi azi suntem mai light:)
supa crema de legume cu crutoane aromate de paine facute in casa, pizza de casa, placinta cu ceapa (comanda de la fiica-mea)
noi azi suntem mai light:)
supa crema de legume cu crutoane aromate de paine facute in casa, pizza de casa, placinta cu ceapa (comanda de la fiica-mea)
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
Re: Ce gatim azi (7)
Cum saptamana trecuta am fost la obor acolo am vazut cum facea reclama un vanzator la un cutit anume si tocase varza cu el.
Cum si eu aveam acel cutit in casa(din seria nimicurilor luate de la 38,de cand a plecat sotul in spania si am dat iama magazin) si l-am cam gasit ca fiind inutil mi-a sclipit o idee.
L-am scos din "arhiva" si surpriza chiar asa este cu el toc varza mai fin.
Click pe poza sa vedeti cutitul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stiti ce mi-a zis sotul:
Ca mi-am dat silinta s-o tot asa fin
Eu care pana atunci o tocam cu barda.Eu nu stiu/pot sa toc legume fin, fin
Am tocat 3 verze mari in 3 zile.Eu urasc sa toc varza.
Dar de daca avea pofta de salata de varza.
Si cand sotul cand sta acasa ,se plictiseste,asa ca a facut o bunatate de paine de casa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cum si eu aveam acel cutit in casa(din seria nimicurilor luate de la 38,de cand a plecat sotul in spania si am dat iama magazin) si l-am cam gasit ca fiind inutil mi-a sclipit o idee.
L-am scos din "arhiva" si surpriza chiar asa este cu el toc varza mai fin.
Click pe poza sa vedeti cutitul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Stiti ce mi-a zis sotul:
Ca mi-am dat silinta s-o tot asa fin
Eu care pana atunci o tocam cu barda.Eu nu stiu/pot sa toc legume fin, fin
Am tocat 3 verze mari in 3 zile.Eu urasc sa toc varza.
Dar de daca avea pofta de salata de varza.
Si cand sotul cand sta acasa ,se plictiseste,asa ca a facut o bunatate de paine de casa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Re: Ce gatim azi (7)
Arata delicios painica ta Magda,parca si vad aburi iesind din ea
Astazi noi o sa comandam o pizza,iar pentru copii voi face chefal la gratar cu cartofi nature.
Astazi noi o sa comandam o pizza,iar pentru copii voi face chefal la gratar cu cartofi nature.
ivanutamihaela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 162
Localizare : google
Data de inscriere : 28/03/2011
Re: Ce gatim azi (7)
Si eu m-as infige sa rup o bacatica de paine dar....bine ca aici e virtuala ca de nu, era de mult timp papata......
Nici mie nu imi place sa toc varza, dar ma salveaza robotul de bucatarie......si el ma ajuta la multe, inclusiv dulciuri si maioneza.
Eu am gatit tot o varza calita ca Magda.
Nici mie nu imi place sa toc varza, dar ma salveaza robotul de bucatarie......si el ma ajuta la multe, inclusiv dulciuri si maioneza.
Eu am gatit tot o varza calita ca Magda.
Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 44
Data de inscriere : 10/04/2011
elluta- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 200
Varsta : 45
Localizare : constanta
Data de inscriere : 31/10/2011
Re: Ce gatim azi (7)
Eu am facut brocoli si morcovi cu maioneza si cateva chiftelute. Am facut si niste gogosi dar au iesit...naspa!Am pus ulei si ai iesit...intr-un fel...nu stiu cum ! Si nu mai fac asa ceva.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vreau si eu cartofi de la Elluta si paine de la Magda
Aaaa...acum vad ca am pus chiar o chifteluta mai arsa( printre ultimele), asta e portia mea.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vreau si eu cartofi de la Elluta si paine de la Magda
Aaaa...acum vad ca am pus chiar o chifteluta mai arsa( printre ultimele), asta e portia mea.
Ultima editare efectuata de catre emmancita in 25/11/2012, 11:20, editata de 1 ori
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 51
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Re: Ce gatim azi (7)
Eu peste la cuptor cu rosii decojite si usturoi si ierburi dupa inspiratie, ciuperci oyster cu usturoi si mamaliga, si un pahar de vin alb, is cu burta in sus. Si nu zic la om ce gatesc ca isi da demisia si vine acasa.
Eu varza o toc cu razatoarea aia in forma de V sau cum i-o zice. Si la salata si la varza calita aceeasi masura. Nu o frec cu sare, dar o fac intr-o oala mare ca sa incapa cand o pun la calit sau castron mare cand fac salata.
Eu varza o toc cu razatoarea aia in forma de V sau cum i-o zice. Si la salata si la varza calita aceeasi masura. Nu o frec cu sare, dar o fac intr-o oala mare ca sa incapa cand o pun la calit sau castron mare cand fac salata.
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Re: Ce gatim azi (7)
Am incercat o reteta de la TV , piure de legume.Mai precis contine morcovi, telina si cartofi fierti .Separat se caleste o ceapa pana devine aurie , se adauga peste legumele pasate (cu tot cu uleiul in care a fost calita).Se mai adauga 2-3 lingurite de mustar frantuzesc si se amesteca totul bine.Ca si gust e destul de interesant.
Re: Ce gatim azi (7)
Care dintre voi a facut humus din faina de naut???
Am risnit doua miini de naut si vreau ca miine sa fac humus.Fara pasta de susan ca pe mine ma doare rau bila de la ea.Este grea,contine grasimi pe care probabil bila mea nu le tolereaza.Dar...merge si fara.
Cita apa la cit naut ?.Cred ca se si fierbe .
Am gasit eu ceva pe net dar majoritatea retetelor sunt cu nautul inmuiat si fiert.
Am risnit doua miini de naut si vreau ca miine sa fac humus.Fara pasta de susan ca pe mine ma doare rau bila de la ea.Este grea,contine grasimi pe care probabil bila mea nu le tolereaza.Dar...merge si fara.
Cita apa la cit naut ?.Cred ca se si fierbe .
Am gasit eu ceva pe net dar majoritatea retetelor sunt cu nautul inmuiat si fiert.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Re: Ce gatim azi (7)
Gabiuta,hummus se face doar din naut fiert si pasat,plus pasta de susan,lamiie,1 graunte de usturoi,sare,iar deasupra se pune ulei de masline.Nu are ce sa iasa din faina de naut si apa,plus ca nautul trebuie fiert,e ca si fasolea,imagineaza-ti ca faci pasta de fasole din faina de fasole.Nautul baloneaza si asa fiert,darmi-te nefiert.Eu folosesc pasta de susan ca inlocuitor de maioneza,nu mai maninc maioneza de ani de zile,dar tu zici ca-ti face rau.Eu cumpar gata facut hummus(aici hummusul e la el acasa),dar mai demult mai faceam si in casa.E foarte bun si cel cumparat,dar dar cel facut in casa e delicios!
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Re: Ce gatim azi (7)
Asa fac si eu hummus cu naut inmuiat cateva ore (chiar peste noapte) si fiert la oala sub presiune vreo 20-30 minute. Daca se scoate pasta de susan trebuie pus ulei de masline (sau de floare) in compozitie si poate si zeama in care a fiert nautul, ca sa fie mai cremos. Si mie imi place cu tahini.
Si nu mi se pare ca baloneaza. In niciun caz ca fasolea sau mazarea. Lintea iar e usor digerabila, nu face probleme, in general.
Azi am mancat cascaval pane si ciorbita de legume, facute de Karina. Ieri ciuperci cu legume si cascaval, la cuptor. Buuune, bune, pe gustul meu.
Si nu mi se pare ca baloneaza. In niciun caz ca fasolea sau mazarea. Lintea iar e usor digerabila, nu face probleme, in general.
Azi am mancat cascaval pane si ciorbita de legume, facute de Karina. Ieri ciuperci cu legume si cascaval, la cuptor. Buuune, bune, pe gustul meu.
Re: Ce gatim azi (7)
Si noi am mancat zilele trecute o budinca de dovlecel cu branza de capra facuta de Admina tare bunaaaaa.
PS: maine plec de-acasa, sa nu vina tot forumul la mine ca au papat Admina si cateaua tot din frigider
PS: maine plec de-acasa, sa nu vina tot forumul la mine ca au papat Admina si cateaua tot din frigider
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 55
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 14/12/2009
Re: Ce gatim azi (7)
va spun cum le fac eu, am locuit cativa ani in delta.tinap a scris:Ce mincaruri delicioase pe aici!
Fetelor,azi am primit niste icre de peste proaspat(nu stiu ce peste era),vecina curata peste si vroia sa le arunce,caci aici nu obisnuiesc,deci,cum le prepar?Am vazut cindva la mama mea cum le prepara,dar demult,nu-mi mai amintesc bine.
Stiu ca sint multe gospodide pe aici care stiu sa prepare icre de peste.
icrele proaspete le curat de pielita, le sarez bine si le pun la borcan in frigider.
le pregatesc dupa cel putin o saptamana. la 2 linguri cu varf de icre folosesc 1l de ulei, jumatate de lamaie mare si 100 ml apa minerala.se freaca icrele cu ulei(ca la maioneza)treptat se adauga zeama de lamaie si cate putina apa minerala.ceapa o tai marunt si o presar putina sare, apoi o storc,o spal sa-i elimin din "taria" ce provoaca indigestie si la final o amestec cu icrele. sunt foarte gustoase pregatite "curat" fara adaosuri. in familie le mancam si proaspete, crude, doar putin sarate, sau cand am multe pun in ciorba sau pregatesc omleta cu icre.
snowflake- helper
- Numarul mesajelor : 15
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 17/01/2012
Re: Ce gatim azi (7)
Snow...si eu tot ca tine fac icrele. Sunt delicioase.
Tata era pescar si eu curatam pestele prins, pentru ca de multe ori era viu. Sora mea nu voia sa-l curete ca cica ii era mila si ii miroseau mainile. Eu eram ,, baietoiul'' lui tata si curatam pestele de viu ii scoteam icrele, si le spalam bine, le curatam de pielita si le saram si puneam in borcane la frigider.Stiu ca trebuiau tinute macar o saptamana ca sa le pot prepara, asa cum ai spus si tu.
Ciorba cu icre nu am mancat,dar omleta cu icre e delicioasa.
Aici, nu imi permit sa fac omleta cu icre sau icre prajite cu sare.. Nu mai vorbesc ca nu pot sa incerc sa prepar ciorba cu icre. Nu se gasesc icre de cumparat. Ne aduce un coleg de-al sotului peste la greu, pastrav alb si roz, si anul asta ne-a adus si niste somni imensi si crap.Asa ca, am putut manca si icre si am pus si la borcan.
Si pentru ca mi-ai facut pofta de icre am sa pregatesc in seara asta o portie sanatoasa.
Si pentru ca mi-am amintit de copilaria mea fericita de fata de pescar iti multumesc din suflet si te pup!
Tata era pescar si eu curatam pestele prins, pentru ca de multe ori era viu. Sora mea nu voia sa-l curete ca cica ii era mila si ii miroseau mainile. Eu eram ,, baietoiul'' lui tata si curatam pestele de viu ii scoteam icrele, si le spalam bine, le curatam de pielita si le saram si puneam in borcane la frigider.Stiu ca trebuiau tinute macar o saptamana ca sa le pot prepara, asa cum ai spus si tu.
Ciorba cu icre nu am mancat,dar omleta cu icre e delicioasa.
Aici, nu imi permit sa fac omleta cu icre sau icre prajite cu sare.. Nu mai vorbesc ca nu pot sa incerc sa prepar ciorba cu icre. Nu se gasesc icre de cumparat. Ne aduce un coleg de-al sotului peste la greu, pastrav alb si roz, si anul asta ne-a adus si niste somni imensi si crap.Asa ca, am putut manca si icre si am pus si la borcan.
Si pentru ca mi-ai facut pofta de icre am sa pregatesc in seara asta o portie sanatoasa.
Si pentru ca mi-am amintit de copilaria mea fericita de fata de pescar iti multumesc din suflet si te pup!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 50
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Re: Ce gatim azi (7)
Multumesc mult fetelor.Din naut boabe am mai facut (cumparat e bun dar mai bun in casa ) doream sa stiu de chestia cu faina.
Tina ai dreptate cu faina de fasole uite ca la asta nu m-am gindit.
Noroc ca nu am folosit-o inca din cauza de timp si voi pune la inmuiat nautul.
Tahini este bun,se gaseste de cumparat intr-adevar ,am si eu dar colecistul meu refuza cu inversunare sa il agreeze.
Contine niste uleiuri care nu sunt pe placul lui.
Eu naut folosesc si in loc de adaos la diverse salate.
Tinind un regim draconic (TREBUIE ) inventez multe feluri de mincare cu dresinguri fel de fel ca nici nu va trece prin minte.
Ca sa imi si placa fiindca sunt si o mare gurmanda ,ca sa fie si gustoase,apetisante si de regim .
Fetelor ....merci.
Acum inca o intrebare caci din asta nu am folosit niciodata:soia.
Am luat granule destul de marunte de la un plafar ,am citit instructuini dar mi-ar place sa stiu de la cineva care a si folosit .
Poate e mai usoara decit carnea tocata de care nu am mai mincat de mai bine de un an si mi-e pofta de ardei umpluti .Am inteles ca se foloseste ca si carnea.Retete pe net cu duiumul dar....mai bine aflu direct de la careva dintre voi.
Multu
Tina ai dreptate cu faina de fasole uite ca la asta nu m-am gindit.
Noroc ca nu am folosit-o inca din cauza de timp si voi pune la inmuiat nautul.
Tahini este bun,se gaseste de cumparat intr-adevar ,am si eu dar colecistul meu refuza cu inversunare sa il agreeze.
Contine niste uleiuri care nu sunt pe placul lui.
Eu naut folosesc si in loc de adaos la diverse salate.
Tinind un regim draconic (TREBUIE ) inventez multe feluri de mincare cu dresinguri fel de fel ca nici nu va trece prin minte.
Ca sa imi si placa fiindca sunt si o mare gurmanda ,ca sa fie si gustoase,apetisante si de regim .
Fetelor ....merci.
Acum inca o intrebare caci din asta nu am folosit niciodata:soia.
Am luat granule destul de marunte de la un plafar ,am citit instructuini dar mi-ar place sa stiu de la cineva care a si folosit .
Poate e mai usoara decit carnea tocata de care nu am mai mincat de mai bine de un an si mi-e pofta de ardei umpluti .Am inteles ca se foloseste ca si carnea.Retete pe net cu duiumul dar....mai bine aflu direct de la careva dintre voi.
Multu
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Re: Ce gatim azi (7)
acum o saptamana a fost ziua unei prietene, i-am pregatit pentru masa colegilor diferite preparate din peste.pufoi a scris:Snow...si eu tot ca tine fac icrele. Sunt delicioase.
Tata era pescar si eu curatam pestele prins, pentru ca de multe ori era viu. Sora mea nu voia sa-l curete ca cica ii era mila si ii miroseau mainile. Eu eram ,, baietoiul'' lui tata si curatam pestele de viu ii scoteam icrele, si le spalam bine, le curatam de pielita si le saram si puneam in borcane la frigider.Stiu ca trebuiau tinute macar o saptamana ca sa le pot prepara, asa cum ai spus si tu.
Ciorba cu icre nu am mancat,dar omleta cu icre e delicioasa.
Aici, nu imi permit sa fac omleta cu icre sau icre prajite cu sare.. Nu mai vorbesc ca nu pot sa incerc sa prepar ciorba cu icre. Nu se gasesc icre de cumparat. Ne aduce un coleg de-al sotului peste la greu, pastrav alb si roz, si anul asta ne-a adus si niste somni imensi si crap.Asa ca, am putut manca si icre si am pus si la borcan.
Si pentru ca mi-ai facut pofta de icre am sa pregatesc in seara asta o portie sanatoasa.
Si pentru ca mi-am amintit de copilaria mea fericita de fata de pescar iti multumesc din suflet si te pup!
piftia de peste si pestele marinat pregatit in vas de lut au fost cele mai apreciate.
snowflake- helper
- Numarul mesajelor : 15
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 17/01/2012
Re: Ce gatim azi (7)
Gabiuta, eu folosesc soia granule mici la sarmale de post sau vegetariene. Sau la ardei umpluti. Inainte de a ma apuca te modelat sarmale sau umplut ardei pun soia in apa fiarta sa se umfle apoi o scurg si o adaug in compozitie exact ca si carnea tocata. Copii nu au facut diferenta. Am mai adaugat si in tocana de cartofi cate o mana de granule sau in ciorba, pe langa altele, asta fara sa o oparesc inainte. Snitele sau cuburi nu am folosit pentru ca nu am gasit aici.
Si sa fiu on topic am facut peste prajit cu mamaliga si mujdei!
Si sa fiu on topic am facut peste prajit cu mamaliga si mujdei!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Re: Ce gatim azi (7)
Astazi, pentru ca mi-a fost rau si nu prea am putut gati am facut pilaf si prajitura de post cu gem.
micheline- helper
- Numarul mesajelor : 79
Localizare : Romania
Data de inscriere : 02/01/2010
Re: Ce gatim azi (7)
Multumesc Daniela ........super.Uite ca pot pune si la ciorbita.O sa incerc.Sa nu ii schimbe gustul ca fata mea e taaaaaare mofturoasa asta fiindca mama ( adica eu )evident i-a facut mereu ce-i place.
Ieri am facut salata de pui cu fasole verde si cu dresing de iaurt(REGIM!!!) :
1 lingura de mustar
5-8 linguri iaurt (gustul spune cit)
o lingurita sau 2 (depinde gust) sos de soia
putin ghimbir
ulei de masline 1-2 linguri
1 catel sau 2 de usturoi sfarimat si tocat bine
sare de mare
piper
verdeata:eu personal am pus 2 frunze de busuioc rosu si patrunjel mult ca ne place.
Pofta sa aveti la orice gatiti.
Ieri am facut salata de pui cu fasole verde si cu dresing de iaurt(REGIM!!!) :
1 lingura de mustar
5-8 linguri iaurt (gustul spune cit)
o lingurita sau 2 (depinde gust) sos de soia
putin ghimbir
ulei de masline 1-2 linguri
1 catel sau 2 de usturoi sfarimat si tocat bine
sare de mare
piper
verdeata:eu personal am pus 2 frunze de busuioc rosu si patrunjel mult ca ne place.
Pofta sa aveti la orice gatiti.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 72
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Re: Ce gatim azi (7)
In spiritul zilei de astazi o sa fac ciolan cu fasole! Asa fac de vreo 3 ani incoace.
_________________
Handmade Valentinadof
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Re: Ce gatim azi (7)
Wow Valentina, ciolan..... sa mancati cu pofta si pentru mine!!
Eu am luat o varza ca am niste afumatura cu sorici tare ca piatra, si niste costite de porc, pe astea le bag la cuptor cu soia sos, ghimbir, condimente de care vreti voi si putina miere si usturoi, nu va spun ce bine ies si ce culoare au, incercati!
Gabiuta mai mofturoasa decat ai mei ...nu cred.... tot din cauza mea dar si eu la randul meu am fost mofturoasa la mama, asa ca....in respect pentru mama care s-a straduit D-zeu mi-a dat si mie niste copii fix ca mine
_________________________________________________________________________________
Eu am luat o varza ca am niste afumatura cu sorici tare ca piatra, si niste costite de porc, pe astea le bag la cuptor cu soia sos, ghimbir, condimente de care vreti voi si putina miere si usturoi, nu va spun ce bine ies si ce culoare au, incercati!
Gabiuta mai mofturoasa decat ai mei ...nu cred.... tot din cauza mea dar si eu la randul meu am fost mofturoasa la mama, asa ca....in respect pentru mama care s-a straduit D-zeu mi-a dat si mie niste copii fix ca mine
_________________________________________________________________________________
Ultima editare efectuata de catre Admina in 8/12/2012, 05:18, editata de 1 ori (Motiv : Capitol nou)
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ieri la 00:23 Scris de vlad_mom
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
17/5/2024, 21:18 Scris de Dorulet
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
16/5/2024, 13:08 Scris de vlad_mom
» Din materiale reciclabile 6
16/5/2024, 13:00 Scris de vlad_mom
» Bijuterii din sarma 9
16/5/2024, 10:30 Scris de LRodica
» Sarma folosita la bijuterii cu pietre semipretioase si bilute de aur
16/5/2024, 05:11 Scris de vlad_mom
» Florile din gradina mea(2)
27/4/2024, 08:35 Scris de LRodica
» Ornamente de Pasti
20/4/2024, 20:24 Scris de LRodica
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
19/4/2024, 11:46 Scris de mlizeta
» Miniaturi - handmade
19/4/2024, 11:37 Scris de mlizeta
» Animale de companie!!! - 5
14/4/2024, 21:30 Scris de Dorulet
» Ne bem cafeaua, împreună!
14/4/2024, 21:06 Scris de alesianicolau
» Discutii despre croitorie -3
14/4/2024, 14:42 Scris de alesianicolau
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
14/4/2024, 14:17 Scris de alesianicolau
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
14/4/2024, 11:33 Scris de alesianicolau
» Organizarea casei -2
14/4/2024, 11:15 Scris de alesianicolau
» Tipare gratis, Leko- Cap.2
8/3/2024, 00:38 Scris de elena.m.m
» Conturi de utilizatori, inchise la cerere
28/2/2024, 01:03 Scris de orhideea1966
» Frivolite - cap 7
25/2/2024, 05:30 Scris de LRodica
» Tehnica de embosarea a hartiei
19/1/2024, 21:53 Scris de geia